Innkjøp

Knit sweater in winter

I dag var jeg på shopping på bikbok etter jobb. Der hadde de 40% på hele butikken. Jeg fant meg 3 strikkegensre og et sjerf. Jeg kjøper gensre i størelse M og L nå til vinteren.  Det er delig med store strikkeplagg på denne kalde årstiden. Nå i kveld skal jeg ligge meg paddeflat i sofan og slappe av med god drikke og godis. Det er godt og være inne i dag, når det regner så mye ute. Dere må kose dere messe i kveld.Mine nye kosmetikk & hår produkterHar du prøvd noen av produktene ?

GORGEOUS NAIL POLISH FOR SOMMERLikte du fargene ?

DIGGER MIN NYE CHILLE T-SJORTE

Jeg bor i denne T-sjorten! Den er helt perfekt for en avslappende kveld etter en lang dag på jobben. Når jeg er ute liker jeg å ha en shorts under, men inne er det godt og ha den som nattkjole. Kan brukes til alt!
Har du et favoritt chille plagg ?

MITT NYE MOBIL DEKSEL

Mobil dekselet er av meg og kjøresten min. Bilde ble tatt for ett år siden i sentrum av Bergen. "just you and me" står det øverst på dekselet, noe je håper og tror det blir. Nå har jeg og kjæresten min samme deksel. Han synes det var utrolig søtt, at jeg hadde laget et deksel av oss. Selv ble jeg veldig fornøyd.


Torgeir sin mørke mobil & min lyse.


Hva synes du om dekselet ?
Har du et selvlaget deksel ?

FAVORITT RING & ARMBÅND.


"TAKE THE RING TO LA THE WALKING"

"BRACELETS REMAINS IN ARME"

 EVERYTHING FROM H&M.

My new skirt

Skjørte er bestilt fra bikbok i størrelse S. Er utrolig fornøyd.
Likte dere skjørte ?

Bestilt dongeriskjørt !

Image and video hosting by TinyPic
Gleder meg til dongeriskjørte kommer i posten. Ser for meg så mange nydelige plagg som passer til kjørte ♥
Hva synes du om dongeriskjørte ?

Innkjøp fra H&M

Jeg har funnet meg så mye fint fra H&M. Selv jobber jeg der, og ser så utrolig mange nydelige plagg hver dag. Her er noen av plaggene jeg har falt for. Dagen i dag har gått mye til jobb. Når jeg kom hjem ville jeg helst slappe av med kjæresten min. Det beste er å ligge i armkroken til Torgeir etter en lang jobb dag. Jeg gleder meg sånn til og bruke de nye klærene. Blir nok noen flotte antrekk neste uke. God kveld til dere.

Image and video hosting by TinyPic

Pleier du og handle på H&M ?
Hva synes du om innkjøpende ?

Love my new bag


Veske fra H&M // Virkelig elsker den ! || Tights med striper: H&M // Sko: Do not remember || Genser: H&M //


Hva synes du om vesken ?

New lipsticks
Innkjøp fra i går

Image and video hosting by TinyPic

Før jeg dro på jobb i går, gikk jeg og kjæresten min rundt på senteret. Selvfølgelig var det mye som fristet. Den første butikken jeg måtte besøke, var bikbok. Jeg hadde fått med meg at de har fått inn mange kule solbriller. Å jeg fant mine favorittsolbriller ♥ Etter bikbok tok jeg turen til H&M, der jeg også jobber. Jeg kjøpte eyebrow fix og eyebrow liner fra merket til H&M. Jeg har aldri prøvd dem før, men har hørt at mange kunder og andre bloggere anbefaller dem. Gleder meg til og teste ut og kansje anbefalle dem til dere.Hva synes du om innkjøpene ?


Renate 23 år Sogndal

Renate er en jente/dame på 23år fra Bergen. Akkurat nå bor hun sammen med samboer i Sogndal og jobber på H&M.

Legg meg til som venn

♥ Musikk liste 2014
♣ Guy Sebastian - Like a Drum


  • Kategorier

    Arkiv

    Norske blogger
    hits