Reise

Storbyen Barcelona
Vi kom til Barcelona kl.15.00 (17.01.14). Flyturen fra Bergen til Barcelona tok 3t 10min. Det var utrolig godt og komme frem til hotellet der vi skulle bo de kommende dagene. Koffertene ble låst inn på hotellromet, før vi begynte utforskningen i storbyen. Kaien var første stoppested. Vi var omkranset av måkeskrik, seilbåter og frisk luft. Det er deilig og komme til ett annet land der ingen (nesten ingen) forstår språket ditt. Vi kunne snakke om hva som helst uten at noen forsto hva vi snakket om.Vi spiste god middag på ett senter på kaien, før vi dro opp til "La Rambla" som er hovedgaten for turister i Barcelona. Det var mange flotte boder med alt du kan tenke deg av mat og gjenstander. På toppen av hovedgaten var det et stort senter med 8 etasjer. 1 etasje med bare dameklær, 2 herreklær, 3 barneklar, elektriske gjenstander, kjøkken, bad osv. Bare en etasje var omtrent like stor som en etasje på ikea i Åsane. Du kunne kjøpe alt du trengte til huset. Jeg tror vi brukte 3 timer på det senteret. Det var så utrolig mye tøft og se på.

Etter senterbesøket dro vi nedover "La Rambla" der noen ungdom gjorde opprør mot myndighetene. Det var utrolig merkelig å stå midt oppi det hele. Store polititropper kom i hjelmer, skjold og våpen. Dette tok jeg ikke bilde av. Fikk rett og slett ett lite sjokk. Minibanker, telefonsjosker var knust, blomster revet ned, og gaten så ikke bra ut. Vi dro da tilbake på hotellet og slappet av resten av kvelden.Om du skal til Barcelona MÅ DU innom markede som ligger inn en sidegate fra "La Rambla". De har alt du kan tenke deg av mat. Vi kjøpte oss smoothie for 1 Euro!!! og fruktbeger for 2 Euro ! Sykt bilig for et sunt og godt anternativ. De har også fisk, kjøtt og grønnsaker. Slike marked skulle jeg ønske Norge hadde innført.
Sephora ! Beste kosmetikk butikken. Der fikk jeg tak i "the naked palette" og noen andre godbiter vi ikke får her i Norge. I de eletriske butikkene i Barcelona som vi var innom, fikk vi prøve alt ! Hodetelefoner, dj utstyr, 3d tv-èr osv. Du får prøve alt før du eventuelt ønsker å kjøpe produktet.

Vi kjøpte oss to dagers kort til en turistbuss. Bussen gikk innom alle de kjente severdighetene i Barcelona. Vi kunne gå av og på bussen når vi ville. Anbafaller alle å kjøpe bilett på slike busser rundt om i verden. Du får se så utrolig mye, og du slipper og lete selv etter severdighetene.
Zara har vi ikke i Sogndal eller Bergen, så det var moro og se de nyeste nyhetene. I Barcelona har de mange rulletrapper, til og med ute har de rulletrapper.Dette er veldig fint for de eldre som har problemer med og gå opp lange trapper.Vi fikk nydelig utsikt ovenfra ett slott som vi var i. Pappegøyer fløy fritt rundt i byen.


Vi tok en rød bane som fløy over Barcelona sin kaipromenade. Flott utsikt og litt skummelt å henge så langt over bakken.♥ Jeg ble forlovett i Barcelona! Kjæresten min gikk på kne for meg oppe på et nydelig slott. Jeg var og er så lykkelig ♥
I Barcelona bygger de forsatt på en kirke som de begynte med på 1800 tallet. Pengene de får av turister som besøker kirken, bruker de til å forsette å bygge. Det er mange år til kriken blir ferdig. Det var enorm kø inn til kirken, så vi bestemte oss heller for å bruke tiden på Barcelona stadion og resten av byen.
Barcelona stadion var enorm, og jeg har hørt at de skal bygge på den enda større. Per dags dato er det nesten 99 000 tribuneplasser, noe de ønsker å øke til 105 000 etter oppgradering av anlegget.. Butikken på stadion var stor, med masse tøffe fotballprodukter. Jeg kjøpte meg fotballdrakt med Messi ! Den er utrolig digg å gå rundt i om kvelden hjemme.
Turen til Barcelona var fantastisk. Vi fikk også gjort utrolig mye på kort tid, Jeg vil anbefalle alle til å dra ned til storbyen. Det er ikke siste gang jeg og Torgeir er i Barcelona.#barcelona #bilder #foto #photo #zara #sephora #starbuks #fotball #kjæreste #forloved #frukt #smoothie


Renate 23 år Sogndal

Renate er en jente/dame på 23år fra Bergen. Akkurat nå bor hun sammen med samboer i Sogndal og jobber på H&M.

Legg meg til som venn

♥ Musikk liste 2014
♣ Guy Sebastian - Like a Drum


  • Kategorier

    Arkiv

    Norske blogger
    hits